Laboratorium

Der er tilknyttet et laboratorium til vores lægehus. Vi har derfor mulighed for at tage blodprøver i forlængelse af konsultationen eller efter aftale. Laboratoriet er åbent dagligt fra kl. 8 til kl. 15.30. Middagslukket kl. 12.30-13.00. Fredag lukker vi kl. 12.00.

Vi tager alle blodprøver på stedet, der laves urinundersøgelser, cardiogrammer samt lungefunktionsprøver. Nogle blodprøver laves i huset, og der vil derfor være svar på disse prøver næste dag. Andre prøver sendes til hospitalet, og vi har svaret efter 2 dage, evt. længere ved prøver, der sendes til andre laboratorier.

Det er ikke muligt for patienter selv at beslutte, hvilke blodprøver, der skal tages. Det kræver som altid en faglig vurdering og skal ses i et lægefagligt perspektiv.

Der skal således ALTID foreligge en specifik aftale om, hvilke prøver, der skal tages, inden patienten møder op på laboratoriet.

Blodprøveseddel sendes til laboratoriet enten direkte fra lægen i forbindelse med konsultation, eller gennem sekretæren efter aftale med lægen. Du kan altså ikke gå direkte til laboratoriet, da de skal have en blodprøveseddel som arbejdsredskab for, hvad der er ordineret.