LÆGERNE HOS OS ER

Anette Møller: Født 1958. Uddannet på Århus Universitet. Siden 1995 i vores praksis. Ud over praksisarbejdet er Anette ansat som almenmedicinsk uddannelseskoordinator.

Christina Hundrup: Født i 1966. Udannet på Københavns Universitet i 1994. Siden 2004 kompagnon. Praksis konsulent på Psykiatrisk afdeling Bornholm og sidder i det lokale demens forum.

Herwig Jensen: Født 1961. Uddannet på Københavns Universitet i 1989. Læge i kompagniskabet siden 1999

Iben Høi: Født 1961 . Uddannet på Københavns Universitet i 1989. Kompagnon siden 1998

 

VIKAR HOS OS ER:

Maria Morandi Thomsen. Født 1984. Uddannet på Københavns Universitet 2013. Uddannet praktiserende læge   i 2021. 

 

SEKRETÆRERNE HOS OS ER: 

Regitze Frederiksen.  Født 1969.

Marianne Paldan Sørensen.  Født 1964.

 

SYGEPLEJERSKERNE HOS OS ER:

Jeanette Schmidt Hansen. Født 1966.

Anette Westh. Født1962.

Vores sygeplejersker  sidder også ofte i sekretariatet og arbejder der som sekretærer

 

Vi deler BIOANALYTIKERE med  vores kolleger i lægehuset.  Se gerne bioanalytikernes   hjemmeside.

Lægehuset er en kompagniskabspraksis, hvilket betyder, at du som patient er tilmeldt kompagniskabet og ikke den enkelte læge. Du vil som regel få et forløb hos en læge du vælger, som så bliver din læge som du naturligvis altid kan bestille tid hos,  men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt, at vælge den eller de læger der er til rådighed på det pågældende tidspunkt.

I lighed med mange andre lægeklinikker har vi ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som videreuddannelsessted for læger, som er i gang med specialeuddannelsen til praktiserende læge eller hospitalslæge. Uddannelseslægen arbejder tæt sammen med en af vores faste familielæger fra vores kompagniskab, som står som garant for, at det sundhedsfaglige arbejde er korrekt. I forbindelse med uddannelsesforløbet kan konsultationerne blive optaget på video til senere gennemgang – men kun med accept fra patienten.

Ligeledes har vi af og til medicinstudenter hos os der skal gennemgå en praktikperiode i almen praksis i studietiden. De har også superviserede konsultationer. I den forbindelse vil der altid være en kontakt til en af de faste læger- gerne den der kender dig bedst.