CORONAVIRUS

Grundet Coronavirus har vi -som stopskiltet på forsiden viser- ændret vores adgangsmønster fuldstændigt. Ring for en aftale, mød ikke op uden du forud har aftalt dette med os. Vi må sørge for at der ikke er for mange i venteværelset på samme tid, og at du ikke bliver nødt til at opholde dig i venteværelset for længe. Vi vil i langt højere grad end før prøve at få løst dit helbredsspørgsmål telefonisk.

Lægerne tager derfor nu telefonen hver dag fra klokken 8.00 til klokken 10.00. Vi ser fortsat patienter med akutte sygdomme men ALLE med sygdom fra øvre luftveje skal IKKE komme da det potentielt kan være Coronasmitte

I tilfælde af feber, symptomer på akut indsættende luftvejsinfektion med hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød  SKAL du ringe til os i stedet for at komme herned.

Du kan også ringe til “CORONA” Hotmail 70200233, hvor du kan få svar på alle spørgsmål vedr. Coronavirus, eller søg oplysninger på link: Sundhedsstyrelsens hjemmeside  eller link: politi.dk/coronavirus-i-danmark

Så al aftale med os er over telefon. Vi ser fortsat akutte sygdomme der ikke kan forbindes med mulig coronasmitte. Og vi  giver visse vaccinationer og tjek af gravide laves mfl.  Vi må dog altid spørge til om der kan være smitte hos dig eller dine nære kontakter og om der er symptomer herpå. Det vigtigste i denne tid er for os alle at afbryde smitteveje.

Når det er nødvendigt at Du kommer her  kan Du trygt møde op da vi har taget forholdsregler.

-Der er et rummeligt venteværelse  og nu er der langt imellem stolene

-Vi har dispensere med håndsprit stående, som Du bedes bruge

-Vi bestræber os på at se dig med kortest mulig  ventetid. 

Husk i videst mulig omfang at komme her alene . Handikappede, svækkede  eller børn er naturligvis undtagelser.

Vi har nu også mulighed i begrænset  omfang at lave konsultation med video ved hjælp af din smartphone.

Dette kan arrangeres efter aftalen med  lægen.