CORONAVIRUS

Grundet Coronavirus har vi -som stopskiltet på forsiden viser- ændret vores adgangsmønster. Ring for en aftale,  mød ikke op uden du forud har aftalt dette med os. Vi må sørge for at der ikke er for mange i venteværelset på samme tid, og at du ikke bliver nødt til at opholde dig i venteværelset for længe. Vi vil i langt højere grad end før prøve at få løst dit helbredsspørgsmål telefonisk eller på det seneste ved videokonsultation.

Lægerne tager derfor nu telefonen hver dag fra klokken 8.00 til klokken 9.00. Vi ser fortsat patienter med akutte sygdomme men ALLE med sygdom fra øvre luftveje skal IKKE komme da det potentielt kan være Coronasmitte

I tilfælde af feber, symptomer på akut indsættende luftvejsinfektion med hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed eller åndenød  SKAL du ringe til os i stedet for at komme herned

Så al aftale med os er over telefon. 

Der er åbnet op for at vi i  praksis  ser pt  som før dvs: alle patienter til akutte sygdomme der ikke kan forbindes med mulig coronasmitte. 

Og vi  giver også vaccinationer og .  Vi må dog altid spørge til om der kan være smitte hos dig eller dine nære kontakter og om der er symptomer herpå. Det vigtigste i denne tid er for os alle at afbryde smitteveje.

Når du kommer her  kan du trygt møde op da vi har taget forholdsregler.

-Der er et rummeligt venteværelse  og nu er der langt imellem stolene

-Vi har dispensere med håndsprit stående, som Du bedes bruge så snart  du kommer

-Vi bestræber os på at se dig med kortest mulig  ventetid. 

– Har Du KOL med hoste eller  en sygdom der på en eller anden måde er uafklaret vil vi bede Dig have mundbind på i lægehuset.

-Prøv i videst mulig omfang at komme her alene . Handikappede, svækkede  eller børn er naturligvis undtagelser.

Vi har nu også mulighed i begrænset  omfang at have konsultation via video. 

Dette kan arrangeres efter aftale med  lægen.